Trainingspakken voor kids -en volwassenen

Pagina
per pagina
Pagina
per pagina

Voetbal trainingspakken: ideaal voor elk seizoen!

Ben je sportief? Dan kan je een trainingspak vast goed gebruiken! Een goeie warme broek, afgemaakt met een jasje met warme lange mouwen. Ideaal voor de voetbaltraining in de herfst of winter, maar minstens net zo fijn tijdens de warming-up en cooling-down in de lente of zomer. Een goed passend trainingspak houdt je warm voorafgaand en na fysieke inspanning. Wat belangrijk is om blessures te voorkomen. En doordat een trainingspak ervoor zorgt dat je temperatuur niet al te snel weer omlaag gaat, voorkomt het dat je ziek wordt door de directe temperatuurwisseling.

De voetbal trainingspakken van Voetbalshirtje.nl

Op Voetbalshirtje.nl vind je een breed aanbod aan voetbalshirts, complete voetbaltenues, voetbal merchandise en de prachtigste replica voetbal trainingspakken. We hebben onder andere trainingspakken van topclubs als Brazilië en München, maar natuurlijk kunnen ook onze eigen Nederlandse toppers Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Den Haag en natuurlijk het ultieme EK 88 trainingspak niet ontbreken.

Voetbal trainingspakken voor kids

Door een goede prijs/kwaliteit verhouding zijn onze replica trainingspakken ideaal kinderen. relatief goedkoop, voor minder dan 50 euro heb je al een mooi trainingspak in huis, maar toch van een sterk materiaal. Door deze polyester stof zijn de pakken rekbaar, goed van vorm en behouden ze ook na meerdere keren wassen hun kleur. Een perfect pak voor de training of om lekker in te ravotten. De kindermaten lopen van maat 92 tot en met maat 164 en zijn geschikt voor zowel jongens als meisjes.

Laat je trainingspak bedrukken

Wil je je trainingspak een persoonlijk tintje meegeven? Laat dan je favoriete speler bedrukken op je rug, of kies voor je eigen voor- of achternaam en je lievelingsnummer. Naast elk trainingsjack op Voetbalshirtje.nl vind je de mogelijkheid om jouw personalisatie aan te geven. Houdt wel rekening met een iets langere verzendtijd.

De beste service: koop je trainingspak online

Ben je op zoek naar een trainingspak, maar heb je nog vragen of wil je meer weten over de bedrukking? Neem contact met ons op via dit contactformulier of bel ons op 0207861855.

Klantbeoordeling 8.5

15663 beoordelingen