Stappenplan ruilen en retourneren

Je wilt een bestelling ruilen of retourneren? Je hebt 30 dagen na ontvangst van de bestelling de tijd om je bestelling te herroepen door ons hiervan op de hoogte te brengen of door de producten binnen deze tijd aan ons te retourneren. Het retourneren is gratis indien je gebruikmaakt van het DHL retourlabel. Bij het gebruik van andere vervoerders of retourprocedures zijn de directe kosten voor het terugzenden voor de klant.

Indien je ons vooraf op de hoogte brengt van de retour heb je vanaf dat moment nog 14 dagen om de producten te retourneren. Indien mogelijk in originele verpakking en in een zo'n oorspronkelijk mogelijke en onbeschadigde staat. Je bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen. Staat je product niet bij de lijst van uitzonderingen? Gebruik dan de uitleg hieronder bij het terugsturen van je bestelling.

Let op: gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van retour. 

Let op: wij vragen je om bij het retourneren je pakbon mee te sturen. Indien niet meer aanwezig graag het ordernummer op de envelop of doos zetten.

Retourneren

Niet tevreden? Dat kan. Stuur de verkeerde producten retour. Vraag hier een retourlabel aan. Print het retourlabel uit of kies voor de QR code optie. Lever je  bestelling in bij een DHL servicepunt Nederland of DHL servicepunt Belgie.

Wij betalen zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk binnen 7 werkdagen na herroeping, het volledige aankoopbedrag (inclusief eventuele verzendkosten) terug. We betalen het bedrag terug met de oorspronkelijk gebruikte betaalmethode en hier zitten geen kosten aan verbonden. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de producten hebben teruggekregen, of als je kunt aantonen dat je de producten hebt teruggezonden.

Ruilen

Verkeerde maat of toch een ander product nodig?

Stap 1: Stuur de verkeerde producten retour. Vraag hier een retourlabel aan. Print het retourlabel uit of kies voor de QR code optie. Lever je bestelling in bij een DHL servicepunt Nederland of DHL servicepunt Belgie.

Wij betalen zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk binnen 7 werkdagen na herroeping, het volledige aankoopbedrag (inclusief eventuele verzendkosten) terug. We betalen het bedrag terug met de oorspronkelijk gebruikte betaalmethode en hier zitten geen kosten aan verbonden. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de producten hebben ontvangen, of als je kunt aantonen dat je de producten hebt teruggezonden. 

Stap 2: Bestel je nieuwe producten via onze webshop. Op werkdagen voor 22.00 besteld is morgen in huis binnen Nederland en België. Bij gepersonaliseerde producten geldt op werkdagen voor 14.00 besteld is morgen in huis.

Postadres Voetbalshirtskoning

Kingdo B.V.
De Steenbok 26
5215 ME 's-Hertogenbosch

Overig

Je kunt ook het modelformulier voor herroeping meesturen, maar dit is niet verplicht.

Klantbeoordeling 8.5

15858 beoordelingen