Wij bedrukken voetbalshirts met jouw eigen naam en nummer!

Wil je een voetbalshirt bedrukken met eigen naam en rugnummer? Voetbalshirtje.nl heeft een divers aanbod van voetbalshirts zoals het Nederlands Elftal shirt of het Belgie tenue. Naast de mogelijkheid om je voetbalshirt te bedrukken, hebben wij ook de mogelijkheid om een voetbalshirt voor je te ontwerpen met bedrijfslogo of eigen design. Neem daarvoor contact met ons op.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Het bedrukken van voetbalshirts

Voetbalshirtje heeft eigen professionele apparatuur voor zowel het snijden van een bedrukking als het bedrukken van de sportkleding. Wanneer wij zelf de letters (in diverse kleuren) snijden proberen we altijd een lettertype te kiezen die zo goed mogelijk bij het shirt past. We hebben vele lettertypes in ons bestand zitten die nagenoeg gelijk zijn aan de contouren van de lettertypes van topclubs en landen. Dit is wat ons onderscheidt. Een creatief team welke optimaal gebruik maakt van de mogelijkheden die onze eigen apparatuur ons biedt. Een voorbeeld van ons creatieve team. Hier enkele voorbeelden van lettertypes die we gebruiken voor de diverse opdrukken. Buiten deze lettertypes zijn vrijwel alle standaard lettertypes te gebruiken. U bepaald.

FLEXI TRANSFERS

Flexi transfers zijn uitermate geschikt wanneer er bijvoorbeeld een voetbalteam gesponsord moet worden. Deze gladde inkttransfer is zeer rekbaar en zijn al vanaf 15 stuks leverbaar in diverse kleuren en afmetingen.

FLOCK TRANSFER

Flocktransfers zijn gemaakt van een hoogwaardig flockmateriaal, met een flockdikte van 0,3 to 0,5 mm hoog. Deze transfers zijn uitermate geschikt voor een luxe uitstraling van al uw te bedrukken textiel o.a. Teamsportkleding, trainingspakken e.d.

GEBORDUURDE BADGES

Voor een Luxe uitstraling van uw logo is er een mogelijkheid om geborduurde badges te laten maken! Onze partner levert geborduurde badges van topkwaliteit. Niet geschikt voor kleine oplages. In principe is ieder shirt welke we leveren te bedrukken. Bij de shirts vindt u de mogelijkheid om te kiezen voor de mogelijkheden van de bedrukking. U kunt de gewenste naam en nummers opgeven bij de opmerkingen wanneer u gaat afrekenen. Wanneer u een shirt gekocht heeft bij een ander en deze toch wilt laten bedrukken? Wij doen daar niet moeilijk over, wij bedrukken deze graag voor u. Meld u even met een e-mail of telefoontje bij ons en wij vertellen hoe dit het beste geregeld kan worden. Levertijd: Maximale levertijd van de opdruk is 5 werkdagen. Prijzen voor grotere aantallen op aanvraag. Originele bedrukking is soms alleen mogelijk met de namen van teamspelers.

Klantbeoordeling 8.5

15663 beoordelingen